Ren nybörjartur, eller vad hände?

I lördags var jag med Alex och Jimmy ute på Djurgården. Jag hade dock inte lika stor tur som Jimmy som fick upp en jättestor gädda, men jag hade lite tur och fick upp en hel del fisk även jag. Om det var nybörjartur eller inte kan jag inte säga, men jag var som ett litet barn hela dagen.

Jag började med en av mina rosa jiggar, men när jag såg att Jimmy fick en abborre på en gul spinnare, sa jag till Alex att jag också ville ha en gul spinnare. Jag fick då hjälp att sätta på ett blackbee-spinnare och sedan gjorde jag mitt första kast. Gissa min förvåning när jag inser att jag har fisk på kroken… En fin abborre får jag upp och lyckan är total. Hoppade runt som ett litet barn av glädje.

Sedan fortsatte min tur, fick upp 5 abborrar och 6 gäddor under de timmarna vi stod och fiskade. Hade några till som högg, men som släppte innan jag fick upp dem.

Här nedan kan ni se en glad tjej som får upp sin första abborre!

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: