Dagens fångst

Nu har det varit tyst ett tag på bloggen, men det betyder inte att vi inte varit ute och fiskat! Jag går ner varje dag när vädret tillåter (vilket blivit mer eller mindre varje dag). Inte ska lite regn få stoppa mig från att fiska. Och inläggen ska bli flera och oftare.

Idag när det är så fint väder och jag har semester så är jag självklart ute och fiskar. Hittills har jag fått en fin gädda på ca 55 cm och den vägde ca 2-3 kg (har ingen godkänd våg) och 3 finare abborrar. Den största abborren vägde ca 2-300 gram. Och alla dessa fick jag mellan klockan 15-17 i Edsviken. Härligt! Då blir Elina nöjd när jag kommer hem. Hon älskar att smörsteka abborrarna och äta direkt.

Jag fick samtliga fiskar på en blackbee-spinnare med gul sked.

Här kommer bild på gäddan!

2 Comments

 • Karin skriver:

  Hej!

  Jag ska snart flytta till Sollentuna och älskar att fiska abborre. Men jag har svårt att hitta info om vad som gäller med enskilt/allmänt vatten. Det vet säkert du :)
  Är det fritt fiske i Edsviken, från båt/strand eller måste man ha fiskekort? Jag ska bara ägna mig åt gammalt hederligt mete.

  Tack så mycket :) Mvh Karin

  • Alex skriver:

   Hej Karin.
   Tack för din kommentar.

   Fisket är i Edsviken fritt för redskapsfiske. Gädda, abborre är rikligt och kan fångas i princip var som helst i Edsviken. Jag själv har fångat ganska mycket abborre med mete.
   Lycka till med ditt fiske och välkommen till området!
   Mvh Alex

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: