Sommarfiske i Edsviken

Nu är vår lilla bloggpaus slut och vi kommer nu börja dela med oss av alla våra fiske-erfarenheter igen. Anledningen till bloggpausen är att Elina varit skadad och inte kunnat skriva eller fiska och jag har inte haft tid.

Jag har spenderat senaste månaden ute vid Edsviken och försökt att ge mig på gös-fisket med bottenmete vilket har resulterat i en stor fin gös och massvis av abborrar. Gissa om Elina har varit glad! Vi kommer visa lite bilder och skriva mer om de olika fiskarna senare, men vi vill bara visa att vi lever och inte blivit fiskmat under våra fisketurer..

Jag har även haft många andra trevliga upplevelser under fisketurerna. Bland annat har jag varit med om bäversafari, haft en mink som stulit min betesfisk och nästan trampat på en snok som var mitt i sin middag av fisk. Även här kommer jag självklart att visa bilder!

Jag hör av mig senare med bilder och mer djupgående information om fiskemetoder och fångstrapporter.

Vi kommer även nu att börja visa en metod som kallas Top Water fiske med jiggar som är känt i USA och som jag testat under sommaren och haft varierat resultat på.

Nu när Elina även är på gång igen efter sin skada kommer det rosa fiskespöt ut ur garderoben och hon siktar mot höstens stora fångst.

Tills dess skitfiske på er!

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: