Min nya rosa fiskeväska

När Alex var på Sportfiskemässan 2012 i Kista så var jag tvungen att vara hemma och jobba. Han ringde mig efter en stund och frågade om jag var intresserad av en rosa fiskeväska. Vilket jag såklart är.

Ni som följt vår blogg vet ju att jag älskar rosa och bara vill ha rosa fisketillbehör, som mitt rosa spö som jag verkligen älskar.. Jag har ju efterfrågat fiskeprodukter i tjejiga färger men det verkar ganska svårt att få tag på.. Jag vet inte varför inte tillverkarna satsar på produkter som vi tjejer kan använda också.

Men tillbaka till väskan. Det här var ett utställningsexemplar och var inte till salu, men eftersom Alex vet att jag gillar rosa fiskeutrustningar så var han bara tvungen att skaffa den till mig. Han pratade med utställarna hos Flambeau Outdoors och frågade vad den kostade och var någonstans man kan köpa den. Han hade inte sett den hos någon annan utställare på mässan heller. Det visade sig att den inte fanns hos någon annan än hos dem (just den dagen). Då frågade Alex om han kunde få köpa den till mig. De var inte så jätteintresserade av det i början eftersom det var utställningsexemplaret och inte till salu, men till slut gav de med sig och Alex fick köpa väskan åt mig. LYCKA!

Som ni dessutom ser på bilderna så är det här inte bara en rosa fiskeväska. Den stödjer dessutom Rosa Bandet och tillhör Flambeau Outdoors kampanj Supporting the Cure. Då jag känner folk som drabbats av bröstcancer så känns det extra bra att jag nu alltid har rosa bandet när vi är ute och fiskar.

Nu börjar min fiskeutrustning växa till sig när det kommer till rosa fiskeprylar, vilket är jättekul. Jag ska under den här säsongen visa att vi tjejer också kan fiska – och dessutom göra det med snygg utrustning 😉 Och mina kära rosa drag nedan har äntligen fått en ny plats att lägga dem i :)

4 Comments

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: