Alex är ute och fiskar, medan jag jobbar

Idag är det en helt fantastisk vårdag och solen skiner riktigt starkt! Helt underbart!!

Efter snökaoset igår här i Stockholm trodde jag verkligen inte att det skulle bli bra idag, trots att meterologerna lovat sol. Men jag är inte ute i solen, utan sitter inne och jobbar med mitt företag..

När Alex vaknade imorse så gick han direkt ner till sjön för att prova första riktiga vårfisket (han har varit ute innan men då har det varit så kallt)… Vi får väl se om han får någon fin gädda med sig upp? Tror det är det enda han kan få en sån här vårdag i Edsviken..

Vi får väl se om han kan skriva en lite uppdatering ikväll när han är tillbaka.. Nu ska jag jobba lite mer, inomhus 😉

1 Comment

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: