Fiskerapport från Slottslaxen

Jaha som Elina skrev förut så är det Slottlaxen idag och här kommer en liten snabb fiskerapport av dagen så här långt.. Vi har ca 1.5 timmar kvar så mycket mer kan hända.

Jag har själv inte lyckats få någon fisk idag, det är väldigt lugnt på den fronten.. Vi är ca 100 deltagare här och den enda fångsten hittills är den som Magnus Hammarwall fick kl 11.05.. Magnus använde Wiggler som bete och längden på den öringen han fick var 78 cm. Den vägde dessutom 4.033 kg.

Jimmy har idag endast krokat fiskelinor. Det är trångt om plats.

Själv har jag hittills provat Outdoor Edge vit-röda räka men det gav inget intresse av fiskarna.. Nu provar jag istället en orange Squidro. Håll tummarna för att det går bättre sista tiden.. En mer utförlig beskrivning kommer ikväll

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: