Ser fram emot en rosa fiskesäsong

Oh det rycker i fisketarmen nu.. Jag vill ut och fiska.. Tro det eller ej, jag som ofta inte säger detta högt, vill verkligen ut och fiska…

Jag har ju nu med min rosa fiskeväska redan utvidgat fiskeutrusningen med rosa produkter och nu kommer jag ta hem alla tävlingar och få mest fisk i sommar..

Igår var jag och Alex dessutom på AB Fiskarnas Redskapsbod och där hittade jag mitt nästa spö. Idag har jag det rosa spöet Calynn från Okuma, men igår såg jag att de hade fått in ett nytt spö från Okuma som heter Pink Pearl. Och jag lovar att det är mitt nästa spö.. Så fort jag har råd blir det ett nytt spö (måste ju ha två rosa ju).
Pink Pearl är dessutommycket snyggare än Calynn.. Den har förutom sin rosa del en vitt topp. Så fin.

Kolla vilken liten skönhet nedanför.

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: