Rosa fiske – ny standard?

I lördags var jag med Alex inne på Söders Sportfiske där han skulle kolla på lite nya produkter så han kunde uppdatera sin fiskeväska (han tror han ska vinna fångst-antalet i år). Medan Alex pratade med försäljaren på ett språk jag inte förstod ett dugg av (fisketermer), fick jag mer eller mindre order om att kolla in saker som jag kunde tänka mig att prova. Gick runt och fastnade vid hyllan med alla jiggar i olika färger och former och såklart fann jag massa fina jiggar som jag kan ha i min nya rosa fiskeväska.

I år är det jag som ska ta över fisket och jag ska visa killarna att rosa fiskeutrustning verkligen funkar. När jag kom fram till kassan med en handfull jiggar i olika format och även såklart en hel del rosa jiggar (men tro det eller ej, en del andra färger också), så fick jag faktiskt tummen upp på ALLA mina jigg-val (KORS I TAKET!).

Så nu är det upp till bevis.. Ska rosa segra över tråkig standard?

20120516-223720.jpg

20120516-223725.jpg

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: