Inventerar min rosa utrustning

Igår var det dags att inventera min fiskeutrustning och vad som ska införskaffas till året. Jag ser att väldigt många av er som hittar in till oss gör det genom att söka efter rosa fiskespön, vilket jag tycker är väldigt roligt. Dock blir jag samtidigt lite ledsen, för det visar ju att det är väldigt svårt att hitta rosa fiskespön när man letar efter den.
Jag undrar fortfarande varför inte tillverkarna satsar mer på tjejiga färger och spön?

Nåja, jag tog i alla fall fram min väska jag fick av Alex förra året. Kollade lite och inser att jag nog måste köpa lite nya spinnare. Jag har massa rosa drag och fler lär det ju bli :)

Jag har dessutom utökat min utrustning med ett rosa metspö som Alex överraskade mig med efter Sportfiskemässan. Den ska snart invigas och då kommer det fler bilder och även en liten recension :)

Nu ska jag dock ta tag i dagen och satsa på att kolla lite mer på utrustningar :) Ha det så gott!

Pink Ribbon Small Soft Tackle Bag

Välkommen att kommentera, vi svarar så fort vi kan!

%d bloggare gillar detta: